Casa Ria

Casa Ria – Een toekomst in opbouw
Het nieuwste bouwproject Casa Ria zou dienen om ouderen uit de buurt een plaats te geven waar ze kunnen samen komen. De bouw van dit mooie huis is echter stilgelegd om alle mogelijke hulp in te zetten na de aardbeving van 16 april. Binnenkort wordt binnen Eslabonsocial bekeken wanneer Casa Ria afgewerkt kan worden. Momenteel wonen Danny en Diego hier, twee jongens die na enkele foute beslissingen in hun leven een tweede kans hebben gekregen van Eslabonsocial. Zij werken op de Haciënda, de boerderij van Eslabonsocial, en bereiden het voer voor de kippen, varkens en koeien op een ecologische manier in Casa Ria.

 

Top
Home

© 2016-2017 Martijn Bosmans – All rights reserved

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s