Studentenstudio’s ‘Tante Bert’

Studentenstudio’s ‘Tante Bert’: stage doen in Guayaquil
In het centrum van Guayaquil heeft Eslabonsocial enkele studio’s ingericht met twee functies. Enerzijds kunnen nationale en internationale studenten hier ‘op kot’ tijdens hun stage in Guayaquil. Anderzijds geeft de vzw Ecuadorianen die in het buitenland wonen en hun familie komen bezoeken in Guayaquil een goedkope accommodatie. Dat levert geld op dat rechtstreeks naar Eslabonsocial gaat. Deze prachtige kamers liggen pal in het centrum van Guayaquil, dichtbij alle universiteiten. Ideaal dus om als student enkele maanden te vertoeven tijdens een studie of een stage. Een filmpje en meer foto’s vind je op deze pagina terug. Wie geïnteresseerd is kan hieronder alle contactgegevens terugvinden.

Contactgegevens Studentenstudio’s ‘Tante Bert’:
Alborada 9na Etapa Mz 913 Villa 1 – Guayaquil
Luc Leemans:

Tel:
+32478302222 (enkel WhatsApp)
+593969836101
e-mail:
luc@moulindurivage.be
tantebertalborada@gmail.com

Top
Home

© 2016-2017 Martijn Bosmans – All rights reserved

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s