Casita Belga

Casita Belga – Een thuis in Ecuador
‘Casita Belga’ is een vrijwilligershuis van de vzw Eslabonsocial in de charmante volkswijk ‘Jardines Del Salado’ in Guayaquil. Wil je het sociale toerisme in Ecuador promoten door de projecten van Eslabonsocial te bezoeken of Ecuador op een duurzame wijze te leren kennen? Dan ben je hier meer dan welkom! Naast werken als vrijwilliger, kan je hier ook genieten van het heerlijke eten en van een verfrissende plons in het zwembad. Het bedrag dat je hiervoor betaalt, gaat rechtsreeks naar Eslabonsocial. Lokale werkkrachten, die vaak afkomstig zijn uit de armste buurten van Guayaquil, zorgen voor het onderhoud en de ontvangst van de gasten. Zij ontvangen een eerlijk loon waarmee ze hun familie kunnen onderhouden of hun studies afbetalen. Meer foto’s en een filmpje van ‘Casita Belga’ vind je op deze pagina. Wil je tijdens je bezoek aan Guayaquil graag overnachten in één van de 14 modern ingerichte kamers van ‘Casita Belga’? Neem dan snel contact op.

Contactgegevens Casita Belga
Av. Principal 216 D – Jardines Del Salado – Guayaquil

Hilde Buschgens: 0032 477 18 02 14
e-mail: casitabelga@hotmail.com
www.casitabelga.be

Klik hier voor een wegbeschrijving van de luchthaven van Guayaquil naar Casita Belga.
Voor een taxi van de luchthaven van Guayaquil naar Casita Belga betaal je 5-6 dollar.

Top
Home

© 2016-2017 Martijn Bosmans – All rights reserved

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s