Wat na de aardbeving?

Op 16 april 2016 om 18u58 beefde de aarde in Ecuador. De schade en het menselijke leed waren groot. Meer dan 600 mensen overleefden de aardbeving niet, en vele gezinnen waren hun huis kwijt. Daarom schoot Eslabonsocial onmiddellijk in actie om te helpen waar mogelijk. Zo werd Tyson, één van de vele honden van Eslabonsocial, getraind om vermiste mensen onder de brokstukken op te sporen. Er werden verschillende noodwoningen in elkaar gezet en vlakbij Casita Belga werden appartementen gebouwd waar binnenkort drie dakloze gezinnen terecht kunnen. Meer informatie vind je in de filmpjes en foto’s op deze pagina.

 

 

Top
Home

© 2016-2017 Martijn Bosmans – All rights reserved

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s