Jardines del Salado

Casita Belga in de gezellige buurt Jardines Del Salado
Het vrijwilligershuis Casita Belga van de vzw Eslabonsocial is gelegen in de gezellige buurt Jardines Del Salado in Guayaquil. De hoofdstraat van Jardines Del Salado bruist van het leven. Je vindt er restaurantjes, bakkers, kappers, een fitness, kledingwinkeltjes, supermarkten, ijssalons, videotheken, enzovoort. Daarnaast kan je op straat smullen van tal van heerlijke typische Ecuadoraanse gerechten of een balletje trappen met de plaatselijke jeugd op het voetbalveld. Eslabonsocial probeert deze buurt nog meer aantrekkingskracht te geven bij toeristen en inwoners van Guayaquil door samen te werken met de verschillende handelaars. Wie als ‘gringo’ in deze charmante buurt komt, krijgt gegarandeerd een ‘buenos días’ toegeroepen. Welkom!

Top
Home

© 2016-2017 Martijn Bosmans – All rights reserved

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s