Gezondheid

Iedereen heeft recht op een gezond leven. Daarom zet Eslabonsocial zich in voor zieken, gehandicapten en ouderen. Deze mensen krijgen een thuis in het Zorghuiseen plek in Guayaquil waar ze alle nodige zorg en liefde krijgen. Dit Zorghuis is opgestart door de organisatie ‘Fundación AEI’ en wordt ondersteund door Eslabonsocial. Zo kwam José Montalvan drie jaar geleden terecht in het Zorghuis. José was volledig verlamd na een zware val. Sindsdien heeft hij opnieuw een kans gekregen om te genieten van zijn leven, wat hij met volle teugen doet. Het verhaal van José kan je bekijken in het filmpje hierboven.

Eslabonsocial biedt daarnaast de mogelijkheid tot een gratis doktersbezoek. Zo komt Dr. Ricardo Alvarado Castro wekelijks naar de organisatie ‘Mujeres de Lucha’ in de krottenwijk, waar de inwoners gratis op consultatie kunnen. Ook op de boerderij van de organisatie, de ‘Haciënda’, kunnen de gezinnen van 47 arme boeren wekelijks bij Ricardo op doktersbezoek. Iets wat de levenskwaliteit van deze mensen aanzienlijk verbeterd heeft. Meer info vind je terug in de foto’s en het filmpje hieronder.


Top

Home


© 2016-2017 Martijn Bosmans – All rights reserved

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s